Τελευταία Νέα

"Ψηφιακή Γνώση για Όλους"

Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών και πιστοποίηση 2 ενοτήτων δωρεάν!

Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει δυσκολέψει αρκετά την αποστολή των γονιών, η οποία συχνά  γίνεται δυσκολότερη από αναπτυξιακές διαταραχές που εμφανίζονται. Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, οργάνωσε ομιλία – συζήτηση με θέμα Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο.

PEOPLECERT και Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη Καπαϊδονάκη στο Ρέθυμνο!

Το εκπαιδευτήριο Ευγενία Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Οργανισμό πιστοποίησης PEOPLECERT, φορέα διεξαγωγής των εξετάσεων γλωσσομάθειας City & Guildsκαι LanguageCert.

Από τις διακοπές στα θρανία. Σεμινάριο για γονείς.

Το εκπαιδευτήριο μας, αφοσιωμένο στην άρτια, σφαιρική και υπεύθυνη διδασκαλία θεωρεί τους γονείς αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας.

Οι εγγραφές άρχισαν! Πληροφορίες καθημερινά 10.00 – 21.00

Μαθαίνω 2 Ξένες Γλώσσες μέχρι και το Γυμνάσιο Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά

Σχολική Μελέτη για μαθητές Δημοτικού. Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω

Πληροφορική. Μαθαίνω πώς να μαθαίνω στον ψηφιακό κόσμο

 

Καλό καλοκαίρι με Shakespeare, The Lost Values Survey και βραβεύσεις διαγωνισμού Γαλλοφωνίας.

Ο ερχομός του καλοκαιριού αξίζει εορτασμό, πόσο μάλλον για το εκπαιδευτήριο μας που… ευκαιρία ψάχνει. Στην εφετινή καλοκαιρινή γιορτή είχαμε απ’ όλα: Από παρουσίαση διασκευασμένων θεατρικών του William Shakespeareέως την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης The Lost Values Survey και από την παρουσίαση των νικητών του διαγωνισμού Γαλλοφωνίας έως την διασκέδαση με… μουσικοχορευτικές επιδείξεις.

Μεγάλος Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2016

Θεσμός έχει πια γίνει για το Ρέθυμνο ο μεγάλος διαγωνισμός Γαλλοφωνίας που το εκπαιδευτήριο μας, με την πολύτιμη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου και του ελληνικού τμήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα του Γαλλικού κράτους, μέλος του οποίου με τον τίτλο του Chevalier είναι η διευθύντρια μας κ. Τζένη Πολυχρονάκη-Καπαϊδονάκη οργανώνει και στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές μας του Δημοτικού. 

Αγγλικά Πανελληνίων Εξετάσεων

Τα Αγγλικά ως ειδικό μάθημα στις Πανελλήνιες εξετάσεις μπορεί να αποτελεί δύσκολη και συχνά αγχωτική εξίσωση για τους μαθητές, με την κατάλληλη προετοιμασία όμως τα Αγγλικά μπορεί να αποδειχτούν ως το μάθημα κλειδί για την είσοδο σε μια σειρά περιζήτητων σχολών.

 

Σεμινάριο -Workshop Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Πράξη

Όταν το θέμα είναι τόσο ενδιαφέρον ο χρόνος περνάει χωρίς να το αντιληφθείς. Είκοσι ώρες πέρασαν μαθαίνοντας, συζητώντας και δουλεύοντας πάνω case studies, σε περιπτώσεις – παραδείγματα καλών ή κακών πρακτικών του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Οι εγγραφές άρχισαν.Προγράμματα Μαθητών, Φοιτητών και Ενηλίκων.

Βιωματικά προγράμματα μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας και Πληροφορικής μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Τα παιδιά μαθαίνουν έως και το Γυμνάσιο 2 ξένες γλώσσες και πληροφορική, ενώ φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ρωσικών, Ιταλικών και Ισπανικών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους ανάγκες. Προγράμματα αρχαρίων – προχωρημένων. Προετοιμασία εξετάσεων Cambridge, LanguageCert, Michigan, PTE, IFA, ÖSD, Pushkin κ.α. Επίσημος συνεργάτης Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, προετοιμασία για σπουδές στη Γαλλία.

Ειδική προετοιμασία IELTS. Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της PEOPLECERT του οργανισμού που διεξάγει τις εξετάσεις στην Ελλάδα και προσφέρουμε για κάθε εξέταση IELTS, την εξέταση  επιπέδου Γ2 (Proficiency) LanguageCert δωρεάν.

Πληροφορίες Κέντρο Τ. 2831 100437 & 28310 21395 Μ. 6937322081 Καλλιθέα 28310 25918  info@polefl.gr

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.