Τελευταία νέα για φοιτητές

Bazaar Βιβλίων, Στολιδιών και Κοσμημάτων.

Η βιωματική μάθηση στην οποία πρεσβεύουμε θέλει να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία να «γιορτάσουμε» και τι καλύτερη ευκαιρία από τα Χριστούγεννα! Τη φετινή χρονιά συνδέουμε τη χαρά με την προσφορά και την «καθετοποίηση» της, έτσι, κατασκευάζουμε δώρα και στολίδια τα οποία στη συνέχεια πουλάμε.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 11.00 εκπαιδευτήριο Καλλιθέας. Εργαστήριο χαράς και δημιουργίας για γονείς και παιδιά! Κατασκευή στολιδιών και κοσμημάτων έναρξη Bazaar.

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών - Ενηλίκων

Για Φοιτητές & Ενήλικες στο Ρέθυμνο, σχεδιάζονται ειδικά προγράμματα Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής Ρωσικής, Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας που λαμβάνουν υπόψη, τόσο την αποχή τους για χρόνια από τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, όσο και τον περιορισμένο τους χρόνο.

Με δουλειά κυρίως στην τάξη και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο η επιτυχία σε παγκόσμια αναγνωρισμένα πιστοποιητικά είναι εγγυημένη.

Ταυτόχρονα, εκμεταλευόμενοι το πρόγραμμα Ψηφιακή Γνώσση μππορούν να μάθουν εύκολα και γρήγορα υπολογιστές και να πιστοποιηθούν γι αυτό, αποκτόντας δωρεάν ένα απαραίτητο εφόδιο στην αγορά εργασίας.  

Εισαγωγή στη Νοηματική Γλώσσα. Ομιλία - Σεμινάριο.

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας είναι μια αναγνωρισμένη σχολή Νοηματικής Γλώσσας με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες. Ακολουθεί διεθνή πρότυπα διδασκαλίας νοηματικής γλώσσας και διαθέτει τεχνογνωσία από το πανεπιστήμιο του Gallaudet, του μοναδικού πανεπιστημίου Κωφών παγκοσμίως.

Open Day Πανεπιστήμιου FREDERICK της Κύπρου στο Ρέθυμνο

Στους χώρους του εκπαιδευτηρίου, Κουντουριώτη και Πρεβελάκη 1 θα πραγματοποιηθεί Open day την Τετάρτη 4 Ιουλίου 7.00 μ.μ.. Καθηγητές και λειτουργοί του πανεπιστημίου θα μας μιλήσουν για τα προγράμματα του, αλλά και για την φοιτητική ζωή στην Κύπρο. 

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2018

Time flies λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι όταν θέλουν να τονίσουν το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, ειδικά όταν ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Το καλό της ομαδοσυνεργατικής αλλά και βιωματικής διδασκαλίας ξένων γλωσσών που από το 1997 εφαρμόζουμε στο Ρέθυμνο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της εμπλοκής όλων μας στην εκπαιδευτική διαδικασία με τελικό αποτέλεσμα να μαθαίνουμε κατά κάποιο τρόπο παίζοντας!

Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου του πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου.

Το πανεπιστήμιο Frederick του Κύπρου είναι ομότιμο των ελληνικών, τα πτυχία του δηλαδή αναγνωρίζονται ως ισότιμα των ελληνικών πανεπιστημίων. Η φοιτητοκεντρική του προσέγγιση, το «αγκάλιασμα» του φοιτητή από προσωπικό και διδάσκοντες είναι που το κάνει ξεχωριστό. 

Εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας.

Οι σπουδές στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποτελούν μια σύνθετη και μακροχρόνια διαδικασία, ετήσιο τελευταίο σκαλοπάτι της οποίας είναι οι εξετάσεις για την πιστοποίηση του επιπέδου που διδαχτήκαμε. Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη στόχος μας είναι η βιωματική μάθηση υψηλού επιπέδου και για να τον πετύχουμε ξοδεύουμε πολύ χρόνο και ενέργεια στον σχεδιασμό του έτους, από το πρώτο μάθημα έως τις τελικές εξετάσεις. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες για την παρουσία και την συμπαράσταση σας.

Η παρουσία σας στον διπλό εορτασμό των εγκαινίων του νέου εκπαιδευτηρίου και της εικοσαετούς προσφοράς μας στην εκπαίδευση του τόπου μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη. Χαρά γιατί η παρουσία σας την σημαντική για εμάς ημέρα γεννά ευφορικά συναισθήματα, υπερηφάνεια γιατί έμπρακτα επιβραβεύει τη μετουσίωση των επαγγελματικών μας ονείρων σε έργα και ευθύνη διπλή, γιατί όχι μόνο οι απαιτήσεις όλων  αυξάνονται αλλά και γιατί οι «επόμενες» μέρες δεν μπορεί να «υστερούν» αυτών που προηγήθηκαν.

Εγκαίνια Εκπαιδευτηρίου Καλλιθέας

Την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 19.00 θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για όλους εμάς, την οικογένεια του εκπαιδευτηρίου, που από τη θέση του δασκάλου ή του διοικητικού προσωπικού φροντίζουμε ώστε η επίτευξη των στόχων σας να γίνεται με τρόπο ευχάριστο και αποδοτικό.

Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις, δώρα και υποτροφίες για όλους!

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Bazaar Βιβλίων, Στολιδιών και Κοσμημάτων.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 11.00 εκπαιδευτήριο Καλλιθέας.

Εργαστήριο χαράς και δημιουργίας για γονείς και παιδιά! Κατασκευή στολιδιών και κοσμημάτων έναρξη Bazaar.       

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Ημέρα Γονέων Καλλιθέα 9.00 – 11.00 Κέντρο 12.00 – 15.00

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 18.00 – 20.30 στο εκπαιδευτήριο του Κέντρου. Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους τους μαθητές μας.

Ολοήμερο Bazaar Βιβλίων, Στολιδιών και Κοσμημάτων που γονείς και παιδιά θα έχουμε φτιάξει με την καθοδήγηση της καλλιτέχνιδος Μαρίας Σταγάκη.

Τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.