Συνεργασίες

 

Για τα ξενόγλωσσα προγράμματα έχουμε πάγια και αμφίδρομη συνεργασία με όλους τους φορείς πιστοποίησης Cambridge, HAU, PEOPLECERT, City & Guilds, IELTS, PTE, IFA, ÖSD, Pushkin και άλλους, οι οποίοι πραγματοποιούν σεμινάρια ειδικά για τους μαθητές μας, πιλοτάροντας νέες τεχνικές και μεθόδους για καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου, στις εγκαταστάσεις μας διεξάγονται οι εξετάσεις των εκ αποστάσεως προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Στην πληροφορική συνεργαζόμαστε με τον φορέα πιστοποίησης UNICERT, με έκδοση πιστοποιητικών αναγνωρισμένων στο εσωτερικό (ΑΣΕΠ & ιδιωτικό τομέα), και στο εξωτερικό (Ε.Ε., Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς κ.α.).  

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του οργανισμού PEOPLECERT και στους χώρους μας πραγματοποιούνται εξετάσεις όλων των επιπέδων πιστοποίησης Αγγλικής. Ο οργανισμός PEOPLECERT διεξάγει επίσης στην Ελλάδα και τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες και απαραίτητες για μεταπτυχιακές σπουδές εξετάσεις IELTS.

Αυτό δίνει στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη δύο μεγάλα πλεονεκτήματα: Πρώτον, οι εξετάσεις διενεργούνται on demand, όποτε και όσο συχνά οι ανάγκες το καλούν και δεύτερον, μια μεγάλη προσφορά για τους φοιτητές του Ρεθύμνου. Οι εξετάσεις IELTS και Γ2 (Proficiency) City & Guilds, στην ίδια τιμή. Μια πιστοποίηση παγκοσμίου κύρους Δωρεάν!   

 Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη πιστοποιημένοι σύμβουλοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διεξάγουν και αναλύουν το Career Gate Test, το ειδικά σχεδιασμένο στις ελληνικές απαιτήσεις τεστ που έχει βοηθήσει πάνω από 70.000 μαθητές την τελευταία δεκαετία. 

Συνεργασία με Cambridge, HAU, PEOPLECERT, City & Guilds, IELTS, PTE και Πανεπιστημίο FREDERICK της Κύπρου

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Οι εγγραφές άρχισαν.Προγράμματα Μαθητών, Φοιτητών και Ενηλίκων.

Βιωματικά προγράμματα μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας και Πληροφορικής μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Τα παιδιά μαθαίνουν έως και το Γυμνάσιο 2 ξένες γλώσσες και πληροφορική, ενώ φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ρωσικών, Ιταλικών και Ισπανικών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους ανάγκες. Προγράμματα αρχαρίων – προχωρημένων. Προετοιμασία εξετάσεων Cambridge, Michigan, City & Guilds, PTE, IFA, ÖSD, Pushkin κ.α. Επίσημος συνεργάτης Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, προετοιμασία για σπουδές στη Γαλλία.

Ειδική προετοιμασία IELTS. Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της PEOPLECERT και προσφέρουμε για κάθε εξέταση IELTS, την εξέταση  επιπέδου Γ2 (Proficiency) City & Guilds, δωρεάν.

Πληροφορίες Κέντρο Τ. 2831 100437 & 28310 21395 Μ. 6937322081 Καλλιθέα 28310 25918  info@polefl.gr

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και City & Guilds με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Τραπεζική & Διαδίκτυο

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εφόδια που θα τους επιτρέπουν να κατανοούν καλύτερα τα τραπεζικά προϊόντα και να χρησιμοποιούν με άνεση και ασφάλεια το διαδίκτυο για τις συναλλαγές τους.

Εισηγητές Γιάννης Αποστολάκης και Μανώλης Πιτσιδιανάκης.

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.