Τραπεζική & Διαδίκτυο

Πρακτικές συμβουλές για συναλλαγές με ταχύτητα και ασφάλεια.

Η σύγχρονη εποχή έχει αλλάξει τα δεδομένα και στις τραπεζικές συναλλαγές, με νέα προϊόντα και υπηρεσίες να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη οργανώνει σεμινάριο για θέματα Banking & E-Banking  που απασχολούν όλους χωρίς να βρίσκουν εύκολα απαντήσεις. 

Θέματα κλασικά όπως Καταθέσεις, Δάνεια, Επιταγές & Συναλλαγματικές, ειδικά όπως Leasing, Factoring, Forfaiting αλλά και επενδυτικά, θέματα Τειρεσία, κάρτες  (χρεωστικές, προπληρωμένες, πιστωτικές), Μεσολάβησης τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών κ.α.

Γενικές συμβουλές ασφαλείας E-Banking και παρουσίαση δυνατοτήτων μέσω των συστημάτων των κυριότερων τραπεζών.

Παρουσίαση συναλλαγών μέσω  phone banking, χρήση μηχανημάτων easy pay, ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών μορφών ηλεκτρονικών πληρωμών

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εφόδια που θα τους επιτρέπουν να κατανοούν καλύτερα τα τραπεζικά προϊόντα και να χρησιμοποιούν με άνεση και ασφάλεια το διαδίκτυο για τις συναλλαγές τους.

Εισηγητές Γιάννης Αποστολάκης και Μανώλης Πιτσιδιανάκης.

Τετάρτη 31 Μαΐου 17.00 - 22.00

Το κόστος του προγράμματος είναι 60 € ανά συμμετοχή. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα και κερδίστε έκπτωση 10 €.

Πληροφορίες Τ. 28310 21395 & 2831100437 Μ. 6937322080 e-mail: kostasp@polefl.gr

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

Γιάννης Αποστολάκης (MSc)

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι οικονομολόγος (ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος) κάτοχος μεταπτυχιακού  διπλώματος εξειδίκευσης - MSc in banking, τραπεζικό στέλεχος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Είναι τακτικό μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών ενώσεων και είναι ενταγμένος σε δεκάδες μητρώα εισηγητών. Τραπεζικός από το 1999 και τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει διευθυντικές θέσεις δικτύου τραπεζών. Είναι κάτοχος ανώτατων πιστοποιητικών στην παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών. Έχει πλέον των 2.500 ωρών εισηγήσεις, συμβουλευτικής και mentoring σε θέματα banking, χρηματοοικονομικής ανάλυσης, ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης παραπόνων, διοίκησης, marketing, επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, κοινωνικής οικονομίας κ.λπ.  Υπήρξε συνεργάτης του Υπουργείου εξωτερικών (Hellenic Aid) για κατάρτιση τραπεζικών στελεχών τρίτων χωρών και έχει ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια καθώς και ομιλίες σε δράσεις φορέων και επιχειρήσεων. Είναι εμπνευστής της μεθόδου ενεργοποίησης καταρτιζομένων στην εκπαίδευση ενηλίκων «TandemRunning» η οποία έχει παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο.

Έχει βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις με το ρόλο του συμβούλου για κατάρτιση business plan, τη διεξαγωγή ερευνών αγοράς αλλά και προγράμματα κατάρτισης προσωπικού. Του έχει απονεμηθεί το Α’ Βραβείο από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών για μελέτη με τίτλο «ΕΟΚ και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» και άλλες του μελέτες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά και περιληφθεί σε ευρωπαϊκές επιστημονικές εκδόσεις. Μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά.

Μανώλης Πιτσιδιανάκης

Ο Μανώλης Πιτσιδιανάκης είναι καθηγητής Πληροφορικής ειδικευμένος σε εκπαιδευτικά εργαλεία και έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων. Κάτοχος πιστοποιητικού παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από το ΠΤΔΕ του πανεπιστημίου Κρήτης. MoodleRooms- IACET: Εγκατάσταση συστήματος, σχεδίαση και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και διδασκαλία μαθημάτων εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης με απόκτηση πιστοποίησης από IACET (International Association for Continue Education and Training). Ε.Α.Π. «Εκπαιδευτικοί και δια βίου μάθηση» Εκπαίδευσης εκπαιδευτικών πληροφορικής στην χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση. Επειδή πιστεύει πως η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ είναι και προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα φυσικής του ΕΑΠ.

Το κόστος του προγράμματος είναι 60 € ανά συμμετοχή. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα και κερδίστε έκπτωση 10 €.

Πληροφορίες Τ. 28310 21395 & 2831100437 Μ. 6937322080 e-mail: kostasp@polefl.gr 

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

  

 

Πίσω

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Οι εγγραφές άρχισαν.Προγράμματα Μαθητών, Φοιτητών και Ενηλίκων.

Βιωματικά προγράμματα μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας και Πληροφορικής μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Τα παιδιά μαθαίνουν έως και το Γυμνάσιο 2 ξένες γλώσσες και πληροφορική, ενώ φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ρωσικών, Ιταλικών και Ισπανικών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους ανάγκες. Προγράμματα αρχαρίων – προχωρημένων. Προετοιμασία εξετάσεων Cambridge, LanguageCert, Michigan, PTE, IFA, ÖSD, Pushkin κ.α. Επίσημος συνεργάτης Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, προετοιμασία για σπουδές στη Γαλλία.

Ειδική προετοιμασία IELTS. Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της PEOPLECERT του οργανισμού που διεξάγει τις εξετάσεις στην Ελλάδα και προσφέρουμε για κάθε εξέταση IELTS, την εξέταση  επιπέδου Γ2 (Proficiency) LanguageCert δωρεάν.

Πληροφορίες Κέντρο Τ. 2831 100437 & 28310 21395 Μ. 6937322081 Καλλιθέα 28310 25918  info@polefl.gr

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.