Social Media, Τουρισμός & Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Αν είστε ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος  ξενοδοχείου, τουριστικής βίλας, τουριστικού καταλύματος, τουριστικού γραφείου, χώρου εστίασης - αναψυχής, εμπορικής επιχείρησης ή ηλεκτρονικού καταστήματος, η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον απαραίτητη!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής αποτελούν το ισχυρότερο εργαλείο Marketing της εποχής μας. Στα Social Media συναθροίζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι, εν δυνάμει πελάτες & συνεργάτες, ανοίγοντας ένα τεράστιο κόσμο ευκαιριών για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Τί θα μάθετε

Τα στελέχη της HOTSoft, έχοντας αναπτύξει & προωθήσει εκατοντάδες εμπορικές ιστοσελίδες τα τελευταία 15 χρόνια, θα σας παρουσιάσουν σε αυτό το σεμινάριο τον τρόπο:

 • Να αυξήσετε τις πωλήσεις - κρατήσεις σας.
 • Να αποδεσμευτείτε από τους μεσάζοντες & να μειώσετε τα κόστη προμηθειών.
 • Να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να αποκτήσετε μια Παγκόσμια παρουσία.
 • Να διαφοροποιηθείτε και να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητα σας.
 • Να ελαχιστοποιήσετε το κόστος προβολής- διαφήμισης.
 • Να βελτιώσετε την εμπειρία που παρέχετε στους πελάτες σας.
 • Να ενισχύσετε τη δέσμευση των πελατών με την επιχείρησή σας.

Λίγο - πολύ, όλοι γνωρίζουμε ή/και συμμετέχουμε στο Facebook, Google+, Youtube, Pinterest, Instagram, Twitter, Tripadvisor, Foursquare, Linkedin, και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πώς μπορούμε όμως να προωθήσουμε σωστά την επιχείρησή μας μέσα από αυτά; Πώς μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας με το μικρότερο δυνατό κόστος;

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο εξειδικευμένο σεμινάριο Social Media marketing και ελάτε να δούμε μαζί πώς μπορούν να δώσουν τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επιχείρησή σας, την ώθηση που χρειάζεται!

Κόστος

120 € ανά συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα και κερδίστε έκπτωση 20 €

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

Εισηγητές:

Βουλγαρέλης Αντώνης MEng, MSc

 • Διπλωματούχος Μηχανικός Πληροφορικής & Επικοινωνιών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη “Στρατηγική & Διοίκηση Επιχειρήσεων” και δεκαπεντάχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Πληροφορικής.
 • Συνιδρυτής της εταιρίας Πληροφορικής HOTSoft.gr η οποία έχει αναπτύξει πάνω από 400 έργα Πληροφορικής, Επικοινωνιών & Δικτύων, μεταξύ αυτών και εκατοντάδες έργα σχεδιασμού, ανάπτυξης & προώθησης ιστοχώρων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).
 • Εκπαιδευτής ενηλίκων με πάνω από 8 χρόνια εμπειρία και σχετική επιμόρφωση.

Παντελής Ηλιακάκης

 • Ηλεκτρονικός με πάνω από 15 εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου. Σύμβουλος εταιριών σε θέματα Πληροφορικής & Δικτύων και διαχειριστής υλοποίησης αντίστοιχων έργων.
 • Συνιδρυτής της εταιρίας Πληροφορικής HOTSoft.gr η οποία έχει αναπτύξει πάνω από 400 έργα Πληροφορικής, Επικοινωνιών & Δικτύων, μεταξύ αυτών και εκατοντάδες έργα σχεδιασμού, ανάπτυξης & προώθησης ιστοχώρων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).
 • Εκπαιδευτής ενηλίκων με πάνω από 8 χρόνια εμπειρία και σχετική επιμόρφωση.

Υπεύθυνός επικοινωνίας

Κώστας Πολυχρονάκης

Τ. 28310 21395 & 2831100437

Μ. 6937322080

e-mail: kostasp@polefl.gr, www.polefl.gr

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

Πίσω

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

«Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους»

Σεμινάριο «Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους» με εισηγητή τον Ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θεόδωρο Κατσανέβα (Ph.D. L.S.E.). 

Oι γονείς έχοντας ως βάση τις γνώσεις που θα έχουν αποκτήσει από το σεμινάριο, θα βρουν καλύτερους διόδους επικοινωνίας με τα παιδιά τους και ειδικότερα θα είναι σε θέση να συζητήσουν εποικοδομητικά μαζί τους για το κρίσιμο θέμα του επαγγελματικού τους μέλλοντος. Οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη είναι  διαθέσιμοι κατά περίπτωση για περαιτέρω συμβουλευτική διαδικασία.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 11.00πμ - 2.00 μμ Κόστος συμμετοχής 40 € Περιορισμένες θέσεις!

Πληροφορίες – κράτηση θέσεων: Κουντουριώτη & Πρεβελάκη 1 Τ. 28310 21395 & 2831 100437

 

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.