Διαχείριση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Σεμινάριο - Workshop

Ο σύγχρονος μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί στην κρίση μία και μόνο επιλογή έχει: να εξελίσσεται σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδοΝα κάνει, με όπλο τις γνώσεις την εμπειρία και την ευελιξία που το μικρό μέγεθος του δίνει, όλα αυτά που οι μεγάλες επιχειρήσεις αναθέτουν σε ολόκληρα τμήματα.

Σκοπός Σεμιναρίου: Το Πρόγραμμα αυτό που γίνεται με συντονιστή έναν κορυφαίο λειτουργό της Επιχειρηματικότητας τον κ. ΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΑ, έχει σκοπό να συμβάλει στην εκπαίδευση και κατάρτιση του Ιδιοκτήτη - Διευθυντή της Μικρομεσαίας Επιχείρησης  (και των στελεχών του) ώστε να γνωρίσει αποτελεσματικούς τρόπους να οργανώσει την δουλειά του, να διευθύνει το προσωπικό του, να αναδιοργανώσει τις λειτουργίες της επιχείρησής του με αποτέλεσμα  να την κάνει πετυχημένη και κερδοφόρα. 

Του παρέχει απλά και εύχρηστα εργαλεία και βοηθήματα για την οργάνωση, τη λειτουργία και την οικονομική διαχείρισή της.

Κωδικοποιεί και παρουσιάζει την πρακτική εμπειρία, κατά τρόπο απλό και κατανοητό.

Σε ποιους απευθύνεται:  Σε μικρομεσαίους  ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και σε στελέχη τους, σε υπεύθυνους προσωπικού, σε ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων και σε όσους σκέπτονται να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν δική τους επιχείρηση.

Διάρκεια σεμιναρίου 12 εκπαιδευτικές ώρες

Κόστος συμμετοχής 130 € Για κλείσιμο θέσης έως Παρασκευή 22 Απριλίου κερδίστε έκπτωση 20 €

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 • Εισαγωγή – Η θέση της μικρομεσαίας επιχείρησης στο νέο περιβάλλον λιτότητας.
 • Η ίδρυση της Επιχείρησης
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Αποτελεσματική Διαχείριση Παραπόνων
 • Πωλήσεις – Marketing – Merchandizing
 • E-Commerce (Ηλεκτρονικό Επιχειρείν)
 • Πρόληψη κλοπών 
 • Τα Οικονομικά της Μικρομεσαίας Επιχείρησης - Ο ρόλος των πωλήσεων και ο έλεγχος των δαπανών.
 • Οικογενειακές Επιχειρήσεις – (Οικογενειακή δουλειά ή οικογενειακή δουλεία;)
 • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Οργάνωση και Διοίκηση της Επιχείρησης 

Διάρκεια σεμιναρίου 12 εκπαιδευτικές ώρες

Κόστος συμμετοχής 130 € Για κλείσιμο θέσης έως Παρασκευή 22 Απριλίου κερδίστε έκπτωση 20 €

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί το βιβλίο «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ του Μικρού και Μεσαίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ» του κ. Νίκου Σκουλά (συνημμένο αρχείο Πίνακας περιεχομένων του βιβλίου)

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Συντονιστής του Σεμιναρίου Νίκος Σκουλάς είναι Κρητικός.

Για μισό σχεδόν αιώνα, απασχολήθηκε στον Καναδά και στην Ελλάδα ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε πολλούς τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ένα μείζον μέρος της επαγγελματικής του εξέλιξης αφιερώθηκε στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, στον τουρισμό και στην εκπαίδευση ιδιοκτητών-διευθυντών και στελεχών επιχειρήσεων, κυρίως μικρών και μεσαίων.

 Κατείχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: Υπεύθυνος της Γραμματείας Προβληματικών Επιχειρήσεων, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. (δύο θητείες), Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας και Υπουργός Τουρισμού.

Στις πιο σημαντικές δραστηριότητες του περιλαμβάνονται και οι εξής:

 • Υπήρξε ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του πρώτου ιδιωτικού σταθμού τηλεόρασης MEGA Channel
 • Πρόεδρος & διευθύνον Σύμβουλος της Royal Olympic Cruises. 
 • Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ξενοδοχειακής αλυσίδας Α.Ξ.Ε. Αστήρ και
 • Πρώτος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων Α.Ε. (ΕΛΚΕ) ενός δημοσίου συμφέροντος οργανισμού (one stop shop) για την προώθηση των επενδύσεων.

Επί 30 χρόνια, διευθύνει  το «Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών», το οποίο ο ίδιος ίδρυσε το 1985, με σκοπό την οργάνωση και διεξαγωγή πρότυπων προγραμμάτων εκπαίδευσης μάνατζμεντ για ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Πίσω

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

«Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους»

Σεμινάριο «Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους» με εισηγητή τον Ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θεόδωρο Κατσανέβα (Ph.D. L.S.E.). 

Oι γονείς έχοντας ως βάση τις γνώσεις που θα έχουν αποκτήσει από το σεμινάριο, θα βρουν καλύτερους διόδους επικοινωνίας με τα παιδιά τους και ειδικότερα θα είναι σε θέση να συζητήσουν εποικοδομητικά μαζί τους για το κρίσιμο θέμα του επαγγελματικού τους μέλλοντος. Οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη είναι  διαθέσιμοι κατά περίπτωση για περαιτέρω συμβουλευτική διαδικασία.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 11.00πμ - 2.00 μμ Κόστος συμμετοχής 40 € Περιορισμένες θέσεις!

Πληροφορίες – κράτηση θέσεων: Κουντουριώτη & Πρεβελάκη 1 Τ. 28310 21395 & 2831 100437

 

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.