Τελευταία νέα για φοιτητές

Εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας.

Οι σπουδές στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποτελούν μια σύνθετη και μακροχρόνια διαδικασία, ετήσιο τελευταίο σκαλοπάτι της οποίας είναι οι εξετάσεις για την πιστοποίηση του επιπέδου που διδαχτήκαμε. Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη στόχος μας είναι η βιωματική μάθηση υψηλού επιπέδου και για να τον πετύχουμε ξοδεύουμε πολύ χρόνο και ενέργεια στον σχεδιασμό του έτους, από το πρώτο μάθημα έως τις τελικές εξετάσεις. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες για την παρουσία και την συμπαράσταση σας.

Η παρουσία σας στον διπλό εορτασμό των εγκαινίων του νέου εκπαιδευτηρίου και της εικοσαετούς προσφοράς μας στην εκπαίδευση του τόπου μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη. Χαρά γιατί η παρουσία σας την σημαντική για εμάς ημέρα γεννά ευφορικά συναισθήματα, υπερηφάνεια γιατί έμπρακτα επιβραβεύει τη μετουσίωση των επαγγελματικών μας ονείρων σε έργα και ευθύνη διπλή, γιατί όχι μόνο οι απαιτήσεις όλων  αυξάνονται αλλά και γιατί οι «επόμενες» μέρες δεν μπορεί να «υστερούν» αυτών που προηγήθηκαν.

Εγκαίνια Εκπαιδευτηρίου Καλλιθέας

Την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 19.00 θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για όλους εμάς, την οικογένεια του εκπαιδευτηρίου, που από τη θέση του δασκάλου ή του διοικητικού προσωπικού φροντίζουμε ώστε η επίτευξη των στόχων σας να γίνεται με τρόπο ευχάριστο και αποδοτικό.

Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις, δώρα και υποτροφίες για όλους!

Διημερίδα εξετάσεων Language Cert & IELTS

Οι στόχοι υψηλοί, το ίδιο και οι απαιτήσεις, ανάλογη όμως και η βοήθεια που κάθε χρόνο δεχόμαστε στο εκπαιδευτήριο μας από τους φορείς πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας.

Σεμινάρια ECCE & ECPE για τους μαθητές και τους καθηγητές μας.

Μία από τις αγαπημένες ρήσεις του μεγάλου Stephen Hawking που τις τελευταίες ημέρες «έφυγε» να συναντήσει από κοντά τα αγαπημένα του αστέρια ήταν ότι «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης». Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση για τις γνώσεις μας, αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε συνεχώς να μαθαίνουμε. 

Παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας 2018

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη πιστό στις αρχές της βιωματικής μάθησης μέσω των οποίων οι μαθητές «μαθαίνουν να αγαπούν» αυτό που κάνουν γιόρτασε και φέτος την παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας. 

Πρώτη συνάντηση 2018

Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε καθώς άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις είχαν προτεραιότητα. Η πρώτη συνάντηση της χρονιάς των μόνιμων συνεργατών του εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη μπορεί να… καθυστέρησε, πάντως έγινε. 

Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Παράξενη είναι η κατάσταση που βιώνουμε στη σημερινή εποχή: από τη μια έχουμε το φαινόμενο του over qualification, τα παιδιά μας δηλαδή έχουν περισσότερα προσόντα από αυτά που απαιτούνται και από την άλλη για τα παιδιά αυτά δεν υπάρχουν δουλειές. Μήπως όμως εκτός από την κρίση εδώ κρύβεται ένα βαθύτερο πρόβλημα;  

Οι σωστές επιλογές επαγγελμάτων

Σήμερα, στην εποχή της μεγάλης ανεργίας ειδικά ανάμεσα στους νέους είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η σωστή επιλογή σπουδών, κάτι που προϋποθέτει την σωστή επιλογή επαγγέλματος. 

Στο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από τον καθηγητή Θεόδωρο Κατσανέβα, τ. Πρόεδρο ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. (επιστημονική Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής Προσανατολισμού) θα ασχοληθούμε με:  

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Ευκαιρίες για σπουδές … πέρα από τις Πανελλήνιες.

Το Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ευκαιρίες για σπουδές … πέρα από τις Πανελλήνιες», στην οποία θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που έχουν τα παιδιά μας να σπουδάσουν όχι ότι τύχει, αλλά ότι θέλουν στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. 

Θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για σπουδές σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.