Εκδηλώσεις για μαθητές

C2 Grammar Seminar.

Πλησιάζοντας τις εξετάσεις του Μαΐου και αρχίζοντας να μπαίνουμε στο κλίμα τους, μικροί αλλά και μεγαλύτεροι υποψήφιοι χρειάζονται ένα παραπάνω «σπρώξιμο»,

Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει δυσκολέψει αρκετά την αποστολή των γονιών, η οποία συχνά  γίνεται δυσκολότερη από αναπτυξιακές διαταραχές που εμφανίζονται. Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, οργάνωσε ομιλία – συζήτηση με θέμα Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο

Μεγάλος Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2016

Θεσμός έχει πια γίνει για το Ρέθυμνο ο μεγάλος διαγωνισμός Γαλλοφωνίας που οργανώνει το εκπαιδευτήριο μας, με την πολύτιμη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου και του ελληνικού τμήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα του Γαλλικού κράτους, μέλος του οποίου με τον τίτλο του Chevalier είναι η διευθύντρια μας κ. Τζένη Πολυχρονάκη-Καπαϊδονάκη. 

European Languages’ Day 2016

Η παγκόσμια ημέρα Ευρωπαϊκών γλωσσών είναι θα λέγαμε κάτι σαν η «δικιά μας» γιορτή, η γιορτή που όλος ο κόσμος γιορτάζει τον πλούτο των γλωσσών της ηπείρου μας.

Το εκπαιδευτήριο μας πιστό στις αρχές της βιωματικής διδασκαλίας δημιούργησε και ανέπτυξε ένα project,  με σκοπό τη γνωριμία, την αναζήτηση, την γνώση των υπολοίπων Ευρωπαϊκών γλωσσών.

Pre Juniors fun. Tο καλοκαίρι έφτασε!

Μία ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε!

The key to success HAU seminars 2016

Πλησιάζοντας η ώρα της τελικής εξέτασης των μαθητών μας στα επίπεδα BCCE, B2, C1& C2, της Αγγλικής γλώσσας, το κέντρο μας με την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης HAU πραγματοποίησε σειρά σεμιναρίων για τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας.

"Success in the Oral Exam" By Mr. Cliff Parry

 Στο εκπαιδευτήριο μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι για την καλύτερη και αποδοτικότερη διδασκαλία απαιτείται συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση για όλους: δάσκαλους και μαθητές. Στα πλαίσια αυτά με την πολύτιμη συνεργασία του British Council

Thanksgiving 2016

Για κάποιους έχει θρησκευτικά κίνητρα, για άλλους ιστορικά, για τους περισσότερους συνδέεται με την κατανάλωση… γαλοπούλας.

Για τους μικρούς μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας,  η γιορτή του Thanksgiving δεν αποτελεί παρά μία ακόμα ευκαιρία για βιωματική μάθηση.

Έρευνα των Χαμένων Αξιών μας.

Με αφορμή την δημοσίευση της Παγκόσμια Έρευνας Αξιών (World Values Survey) και ειδικά στο τμήμα που αφορά τις αξίες που τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να αποκτούν από την οικογένεια τους, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο στο κέντρο μας. 

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Οι εγγραφές άρχισαν.Προγράμματα Μαθητών, Φοιτητών και Ενηλίκων.

Βιωματικά προγράμματα μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας και Πληροφορικής μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Τα παιδιά μαθαίνουν έως και το Γυμνάσιο 2 ξένες γλώσσες και πληροφορική, ενώ φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ρωσικών, Ιταλικών και Ισπανικών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους ανάγκες. Προγράμματα αρχαρίων – προχωρημένων. Προετοιμασία εξετάσεων Cambridge, LanguageCert, Michigan, PTE, IFA, ÖSD, Pushkin κ.α. Επίσημος συνεργάτης Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, προετοιμασία για σπουδές στη Γαλλία.

Ειδική προετοιμασία IELTS. Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της PEOPLECERT του οργανισμού που διεξάγει τις εξετάσεις στην Ελλάδα και προσφέρουμε για κάθε εξέταση IELTS, την εξέταση  επιπέδου Γ2 (Proficiency) LanguageCert δωρεάν.

Πληροφορίες Κέντρο Τ. 2831 100437 & 28310 21395 Μ. 6937322081 Καλλιθέα 28310 25918  info@polefl.gr

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.