Εκδηλώσεις για μαθητές

Ημερίδα City & Guilds and IELTS

Έχοντας κατά νου πως η εξέλιξη των μαθητών μας περνάει από τη δική μας συνεχώς προσπαθούμε να μάθουμε, να βελτιώσουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Την Τετάρτη 15 Μαρτίου  με την πολύτιμη συνεργασία της PEOPLECERT πραγματοποιήσαμε ημερίδα για καθηγητές, μαθητές, φοιτητές και γονείς.

C2 Grammar Seminar.

Πλησιάζοντας τις εξετάσεις του Μαΐου και αρχίζοντας να μπαίνουμε στο κλίμα τους, μικροί αλλά και μεγαλύτεροι υποψήφιοι χρειάζονται ένα παραπάνω «σπρώξιμο»,

Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει δυσκολέψει αρκετά την αποστολή των γονιών, η οποία συχνά  γίνεται δυσκολότερη από αναπτυξιακές διαταραχές που εμφανίζονται. Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, οργάνωσε ομιλία – συζήτηση με θέμα Χαρισματικός με τον δικό μου τρόπο

Μεγάλος Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2016

Θεσμός έχει πια γίνει για το Ρέθυμνο ο μεγάλος διαγωνισμός Γαλλοφωνίας που οργανώνει το εκπαιδευτήριο μας, με την πολύτιμη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου και του ελληνικού τμήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα του Γαλλικού κράτους, μέλος του οποίου με τον τίτλο του Chevalier είναι η διευθύντρια μας κ. Τζένη Πολυχρονάκη-Καπαϊδονάκη. 

European Languages’ Day 2016

Η παγκόσμια ημέρα Ευρωπαϊκών γλωσσών είναι θα λέγαμε κάτι σαν η «δικιά μας» γιορτή, η γιορτή που όλος ο κόσμος γιορτάζει τον πλούτο των γλωσσών της ηπείρου μας.

Το εκπαιδευτήριο μας πιστό στις αρχές της βιωματικής διδασκαλίας δημιούργησε και ανέπτυξε ένα project,  με σκοπό τη γνωριμία, την αναζήτηση, την γνώση των υπολοίπων Ευρωπαϊκών γλωσσών.

Pre Juniors fun. Tο καλοκαίρι έφτασε!

Μία ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε!

The key to success HAU seminars 2016

Πλησιάζοντας η ώρα της τελικής εξέτασης των μαθητών μας στα επίπεδα BCCE, B2, C1& C2, της Αγγλικής γλώσσας, το κέντρο μας με την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης HAU πραγματοποίησε σειρά σεμιναρίων για τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας.

"Success in the Oral Exam" By Mr. Cliff Parry

 Στο εκπαιδευτήριο μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι για την καλύτερη και αποδοτικότερη διδασκαλία απαιτείται συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση για όλους: δάσκαλους και μαθητές. Στα πλαίσια αυτά με την πολύτιμη συνεργασία του British Council

Thanksgiving 2016

Για κάποιους έχει θρησκευτικά κίνητρα, για άλλους ιστορικά, για τους περισσότερους συνδέεται με την κατανάλωση… γαλοπούλας.

Για τους μικρούς μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας,  η γιορτή του Thanksgiving δεν αποτελεί παρά μία ακόμα ευκαιρία για βιωματική μάθηση.

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

«Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους»

Σεμινάριο «Σχέσεις γονέων με εφήβους και επαγγελματική συμβουλευτική γονέων για το μέλλον των παιδιών τους» με εισηγητή τον Ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θεόδωρο Κατσανέβα (Ph.D. L.S.E.). 

Oι γονείς έχοντας ως βάση τις γνώσεις που θα έχουν αποκτήσει από το σεμινάριο, θα βρουν καλύτερους διόδους επικοινωνίας με τα παιδιά τους και ειδικότερα θα είναι σε θέση να συζητήσουν εποικοδομητικά μαζί τους για το κρίσιμο θέμα του επαγγελματικού τους μέλλοντος. Οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Εκπαιδευτηρίου Πολυχρονάκη - Καπαϊδονάκη είναι  διαθέσιμοι κατά περίπτωση για περαιτέρω συμβουλευτική διαδικασία.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 11.00πμ - 2.00 μμ Κόστος συμμετοχής 40 € Περιορισμένες θέσεις!

Πληροφορίες – κράτηση θέσεων: Κουντουριώτη & Πρεβελάκη 1 Τ. 28310 21395 & 2831 100437

 

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Για να μάθουμε όλοι ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό, με ωράριο που τους βολεύει οι συμμετέχοντες πάνω στον Η/Υ και με τη βοήθεια του καθηγητή μαθαίνουν βήμα βήμα, με βιωματική προσέγγιση τη σωστή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.